![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Zaawansowany
|
![]()
Dziad.
Ostatnio edytowane przez Wiktor99 ; 02.12.2019 o 10:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wprawiony
|
![]()
No właśnie.W wielu grach jest podobnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Żółtodziób
|
![]()
No nie wiem jak na innych serwerach, ale a zaczynając gre miałem przykładowo problem ze znalezieniem klubu. Teraz chcąc zmienić klub, spotykam tylko nieaktywnych graczy wszędzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Początkujący
|
![]()
Powiem Wam tak Pany, przez kilka lat grałem online w inną grę piłkarską serwer był światowy, gra miała wiele błędów ale grywalność i ludzie byli przedni. Niestety coraz mniej ludzi spowodowało, ze szwedzi musieli zamknąć serwer a na prawdę masę godzin tam człowiek poświęcał jako już nawet stary koń he hee. Wielka szkoda mam nadzieję że tutaj nas to nie czeka.
Wpadłem na ss na początku czerwca myślałem kurcze w 4 lidze to już muszą być aktywni gracze a tu lipa dopiero w III lidze trafił mi sie pierwszy aktywny gracz i nie był to kapitan :-( Szczerze myślałem, że na poziomie 2-3 ligi to sami aktywni a tu rozczarowanie. Ludzie mają świetne kunszty i kiszą ogóra w klubach a tak naprawdę aktywność graczy jak na lekarstwo. A jak pisaliście poprzednio naprawdę nie wiele potzreba czasu, aby kliknąć trening :-) ba na telefonie apka działa to nawet w kiblu na sraczu można he heee ale cóż zrobić miejmy nadzieję, że będzie lepiej :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zawodowiec
|
![]()
Gościu, taka prawda że i nawet w 1 lidze już ciężko o aktywnego gracza...
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Początkujący
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zaawansowany